Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Музичне життя Луцьку. Олег Скрипка у Луцьку

Олег Скрипка у ЛуцькуСфера культурного життя українців поповнила заголовки новин Луцьку. 19 травня у Луцьку з концертом виступить знаменитий співак та музикант, лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка разом із джаз-оркестром «Забава». Цьго дня крім джазу можна буде насолодитися музикою 1930-40-их років, світовими хітами у незвичній обробці, а також найвідомішими хітами «ВВ». У прес-службі лідера гурту «ВВ» відзначають, що у 30-40 роки на Львівщині досить популярними серед молоді були такі стилі як свінг, танго, джаз, та фокстрот. В цих стилях творив український композитор Богдан Веселовський. А тепер, завдяки цьому концерту жителі міста Луцьк зможуть насолодитися елегантністю та витонченістю українського музичного спадку.

Композитор Богдан Веселовський свого часу переїхав до Канади. Саме в Канаді Олег Скрипка і отримав його музичний доробок. Співак відновив музичні записи композитора і разом із джаз-оркестром «Забава» вирішив втілити їх у життя.

Концерт Олега Скрипки матиме назву "Джаз-Кабаре". В ньму буде два відділення. Перше присвячене пісням Богдана Веселовського. А друге – світовми та українським шлягерам «Черемшина», «Fever», «Rien de Rien», «Tombe La Neige». А також найвідомішим хітам «ВВ» у джазовій обробці – пісням «День Народження», «Танці», «Весна».

Концерт розрахований на півтори години. Глядачі Києва та Одеси вже змогли насолодитися цим музичним шоу (в Києві було проведено п’ять концертів, а в Одесі три).

Фото з сайту ВВ http://vopli.com.ua

 




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
23000 USD
КАМАЗ
  - 1989 г.в Тернополь, КАМАЗ - 1989 г.в
23000 USD
КаМАЗ  - 1989 г.в Тернополь, КаМАЗ - 1989 г.в
14700 USD
Ford  - 2008 г.в Винница, Ford - 2008 г.в
3790 USD
Chery Amulet - 2007 г.в Кировоград, Chery Amulet - 2007 г.в
1500 USD
ВАЗ 21011 - 1986 г.в Луцк, ВАЗ 21011 - 1986 г.в
Додати безкоштовне оголошення
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"