On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Безпрограшна серія «Волині» триває

ФК «Волинь» проти СталіЗ урахуванням кубкових матчів, команда Віталія Кварцяного добилася в семи матчах п'яти перемог і двох нічиїх – краще досягнення серед всіх команд першої ліги. Взагалі, з урахуванням минулого сезону, напередодні матчу проти «Сталі» безпрограшна серія «Волині» складала десять матчів – також кращий результат. Перед грою з алчевською командою наші вболівальники були налаштовані досить оптимістично і команда не розчарувала своїх прихильників.

Від початку матчу, як і в грі з харків’янами, лучани наштовхнулися на глибоко ешелонований захист суперника. Подолати оборонні редути господарів було дуже важко. Тому в першій половині зустрічі запам’ятався гострий момент, котрий створили Пищур з Павловим, але удар останнього потрапив у голкіпера «Сталі».

Підопічні Вадима Плотникова продовжили захищатися і в другій половині, аж поки фол на лівому фланзі атаки лучан не завершився призначенням штрафного. У цьому сезоні для волинян це справжня знахідка. Після навісу Єременка м'яч відскочив до нападаючого збірної України U19 Павлова, який головою відправив м’яч у сітку.

Пізніше могли відзначитися Єременко, Рамон, Рибальченко, але в суддівському протоколі залишилася лише одна помітка у розділі «голи». Мінімальна перемога дозволила «Волині» зберегти другу сходинку у таблиці з мінімальним відставанням від ФК «Севастополь», відірвавшись від крокуючого третім «Геліоса» на три пункти.

Наступний матч наші земляки зіграють дома у понеділок 31 серпня з «Кримтеплицею», яка з 10-ма очками посідає п’яту сходинку у турнірній таблиці. До речі у складі команди з селища Молодіжне можна буде побачити лучанина Олександра Антонюка, який у якості капітана команди захищає кольори «тепличників».

"Сталь" - "Волинь" 0:1 (0:0)

Гол: Павлов (65)

Попередження:  , Пасічниченко (26), Бабак (45+1), Акименко (62), Чеботаєв (83), Муховиков (90+1) - Карковський (6), Шевелюхін (58)

«Сталь»: 1.Бабак, 4.Пасічниченко, 3.Назарук, 16.Кондратюк, 2.Чеботаєв, 11.Сапай, (10.Окана-Стазі, 56), 14.Казанков, 19.Муховиков, 15.Мироненко, 18.Акименко, 9.Палагнюк.

«Волинь»: 42.Ндоє, 24.Мостовий, 10.Шарпар (21.Кінаш, 46), 3.Сімінін, 2.Шевелюхін, 4.Карковський, 11.Гошкодеря, 31.Пічкур (5.Лопес, 61) , 15.Єременко, 14.Павлов, (16.Рибальченко, 74), 9.Пищур

дядя в 2009-08-27 14:44:04 коментує:
Так тримати!
Semen в 2009-08-27 15:43:55 коментує:
Треба шльопнути "Кривбас" та в чемпіонаті вийти на першу сходинку!
ikeja в 2009-08-27 20:41:07 коментує:
чекаємо в премєрці....

Страницы: 1


Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка