Неділя
12 Жовтня
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту

Знайди номер телефону знайомого у Луцьку:


Home Новини Про все І в Луцьку вболівають за «Спартак»

І в Луцьку вболівають за «Спартак»

Електронна адреса Друк PDF
І в Луцьку вболівають за «Спартак»Напередодні пост-радянського дербі «Спартак» - «Динамо» навіть у Луцьку спостерігається висока активність серед шанувальників футболу, які в очікуванні суперматчу діляться своїми вподобаннями та прогнозами. А попит на квитки київського матчу-відповіді вже сьогодні перевищує реальні квоти 18-ти тисячного клубного стадіона ім. В.В.Лобановського.

Звичайно подавляюча більшість волинських прихильників футболу належить до табору «синьо-білих», адже «Динамо» завжди (і за радянських часів) було флагманом українського футболу та його гордістю. У 80-ті роки кияни взагалі були базовою командою збірної СРСР, до якої з великою повагою ставилися у футбольному світі. Успіхи динамівців у розіграші Кубку Кубків УЄФА та на внутрішній арені з роками зібрали потужну армію вболівальників по всій країні та за її межами. Не секрет, що фан-клуби киян є практично в усіх країнах світу.

Маючи серйозну підтримку з боку партійного керівництва та МВС УРСР «Динамо» завжди було на крок попереду, як за українські, так і за більшість інших клубів першості СРСР у питаннях комплектації гравцями та матеріально-технічного забезпечення. Навіть за часів незалежності столичний клуб зберіг своє лідерство, традиції та любов вболівальників.

На відміну від «міліцейського» клубу, «Спартак» братів Старостіних за роки свого існування набув статусу народної команди та головного опонента клубів з міністерсько-силовою опікою. Ще в довоєнні роки протистояння «червоно-білих» з «динамівськими» та армійськими колективами були найбільш безкомпромісними.

З часом боротьба за лідерство у радянському футболі розгорнулася саме між цими командами. Дві протилежних концепції гри, дві різних філософії, дві протиборствуючі школи – «Спартак» та «Динамо». Іскрометно-технічна гра з високою культурою пасу «Спартака» та функціонально-раціональний футбол на результат киян завжди вирізняв ці команди серед інших клубів. Антагоністичні стилі двох кращих клубів СРСР було легко пізнати навіть не фахівцям футболу.

Скільки людей – стільки думок. Як би там не було, але й в «Спартака» на Україні, та в Луцьку зокрема, вистачає прихильників. І не лише з тих, хто пам’ятає гру Ловчєва, Гаврилова та Черенкова, але й з зовсім молодих людей. Свобода вибору улюбленого клубу завжди була реальною та не потребуючою декларацій. Тим приємніше, що славетні клуби 1/6 частини світу від року до року знаходять все нових прихильників своєї гри.

До речі, саме гра, останнім часом викликає обурення в серцях вболівальників обох клубів. Нищівна поразка від ЦСКА – головного «ворога» спартачів так розлютила вболівальників, що завдяки їх активності був вимушений покинути свій пост генеральний директор клубу Сергій Шавло. На зміну йому прийшов ще один відданий спартаківець Валерій Карпін, якому доведеться з перших днів працювати під вибагливим поглядом красно-білої торсиди. Інакше в народній команді й не буває – імідж все.

Російський спеціаліст Юрій Сьомін не погано увійшов в курс справ «Динамо». Знайшов спільну мову з лідерами команди і додав дисципліни та організованості. Але в останніх матчах футболісти дещо засмутили свого керманича, втрачаючи зовсім необов’язкові очки у поєдинках з не самими сильними суперниками.

Та як би там не було, яки б проблеми не існували в колективах вічних друзів-суперників, на матч між собою вони налаштовуються особливо. За нинішніх умов на карту поставлена не тільки можливість зіграти в основній сітці Ліги чемпіонів та перемога над принциповим суперником, але й збереження робочих місць головними тренерами команд.

Перед вирішальною битвою суперники проявили трансферну активність. Так київське "Динамо" підписало 5-річний контракт з екс-голкіпером запорізького "Металурга" та молодіжної збірної України Станіславом Богушем. В свою чергу «Спартак» залучив до своїх лав гравця збірної Росії Івана Саєнка, який не став продовжувати відносини з невдахою минулого сезону в бундеслізі - «Нюрнбергом».

Ще пару слів про вболівальників. Два сектори для прихильників київського «Динамо» будуть виділені у найближчу середу на перший матч. Квитки за наявності українського паспорту можна придбати в касах «Лужників», або в московській філії динамівського фан-клубу.

Київське "Динамо" виділило 850 квитків вболівальникам "Спартака" з РФ на матч-відповідь 3-го відбіркового раунду Ліги чемпіонів, що відбудеться 27 серпня в столиці нашої країни. Така мала кількість квитків обумовлена реконструкцією НСК «Олімпійський».

До речі, інформація для тих шукає поза футбольних пригод. Григорій Суркіс особисто пообіцяв, що безпека на трибунах стадіону імені Валерія Лобановського та навколо нього буде забезпечена достатньо суворо. Президент "Динамо" звернувся до прихильників клубів із закликом поводитися цивілізовано, щоб свято футболу ні для кого не було зіпсованим.

Що ж, будемо з нетерпінням чекати протистояння між старими радянськими суперниками, які сподіваюсь подарують справжнє видовище. Хоча в таких суперматчах якість гри іноді відходить на задній план, а визначаючим фактором стають воля до перемоги та концентрація з першої до останньої хвилини. Але якраз цими якостями команди не порадували вболівальників у матчах з «Хімками» та «Ворсклою» відповідно. Можливо в середу цього буде у достатку. Знову ж таки, побажаємо лучанам гарного перегляду матчів як у телевізійних приймачів, так і безпосередньо на стадіонах.

«Спартак» та «Динамо» - назавжди!

Богдан КАМБАЛЮК
далі буде...
Коментарі (28)Add Comment
...
Автор: Саша, Серпень 13, 2008
smilies/grin.gif smilies/smiley.gif А де прогнози щодо матчу?

Як думаєте, хто переможе: ""Спартак" чи "Динамо"?
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Дерби
Автор: Partizan032RUS, Серпень 13, 2008
Спартак - Динамо Киев! Этот заголовок не требует каких-либо дополнительных комментариев и тем более матч не нуждается в рекламе. Посему внимание к нему будет приковано на все пространстве бывшего СССР. Помимо путевки в Лигу чемпионов эта дуэль очень многое может решить в судьбе обоих наставников. Станислав Черчесов уже давно на волоске и проигрыш киевлян станет для него смертельным. Юрий Семин тоже не может чувствовать себя уверенно. Киевляне неудачно стартовали в первенстве страны, но там попарвить ситуацию еще можно. А вот не выход в групповой этап ЛЧ может обернуться оргвыводами.
Очень жаль, что матч в Киеве пройдет на крошечном "Динамо". 850 билетов для болельщиков "Спартака" это мизер. На недавний кубковый матч в Брянск приехало 4000!!! спартачей. В Киев собиралось не меньше. И они добируться до столицы Украины. Но, если большая часть не попадет на футбол.... Москвичи уже доказали, что устроить беспорядки на стадионе для них проще простого...
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +3
...
Автор: Елена Акунина, Серпень 13, 2008
Не часто дивлюсь футбол, але завжди вболіваю за Динамо і зараз переконана, що вони переможуть. Мій прогноз 2:1 на користь "динамівців" smilies/wink.gif
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +1
Про вболівальників
Автор: admin, Серпень 13, 2008
"Ніхто не думав, ніхто не знав". Це про те, що жереб такий випаде для "Динамо". Звичайно так найпростіше казати. Але, якби наші вельмишановні політики не думали до сих пір тільки про гроші, вже давно можна було б вирішити питання про "Республіканський". Я більш ніж впевнений, що у цивілізованій країні таких проблем немає з місцями для фанатів.
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +2
3-1 в пользу Спартака!)
Автор: Богдан Камбалюк, Серпень 13, 2008
Динамо очень хороший клуб, что тоже можно сказать и про Спартак ...даже больше, чемпионат Росии развивается гораздо быстрее и прогрессивнее , что нельзя сказать про чемпионат Украины! Спартак является явным фаворитом , хоть и опыта у Динамовцев в европейских матчах больше) но это всего лиш статистика ))Счет будет 3-1 в пользу Спартака!) smilies/smiley.gif
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Динамо мы с тобой!)
Автор: Санька, Серпень 13, 2008
Динамо 100 % выиграет) тут без разговоров ) у Динамо только один минус..только то что команда боится играть в открытый футбол...и в Москве я думаю будут играть от обороны на контратаках....) я думаю Спартаку будет очень сложно играть в таких условиях...самое главное в этой встрече , это чтобы обе команды показали захватывающий футбол!))так что давайте поддержим свой любимый клуб Динамо Киев!))
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Спартак
Автор: loochanin, Серпень 13, 2008
Кто-то комуто полюбому забьет smilies/wink.gif
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
...
Автор: Игорь К., Серпень 13, 2008
Не хочу предсказывать, но думаю 2:1 "Спартак", а там будем смотреть. Главное- это красивая игра, а не ходьба по-полю.
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Вперед Спартак!
Автор: Сергей Валерьевич, Серпень 13, 2008
Целый день мне сегодня звонят луцкие, ровенские и столичные фанаты ДК. Излучают 100%-ую уверенность в победе. Но свой клуб, не предам никогда. Очень надеюсь на ПОБЕДУ ФКСМ и торжество открытого футбола. Всем приятного просмотра тк "Интер" в 19.00.
Вперед СПАРТАК!!!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
/
Автор: Богдан Камбалюк, Серпень 13, 2008
Мне будет интересно почитать другие статьи этого автора
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Севастополь за сильнейшего!
Автор: Ярослав Касевич, Серпень 13, 2008
Честно говоря футбол меня не очень тянет, я всегда болею за Россию и Украину против всех остальных, а здесь даже не знаю smilies/cry.gif smilies/cry.gif
Но сделаю приятно одной "неприятной" личности, с которой я давно дружу и мы с ним не один пуд соли съели. Он откровенный фанат спартака, так пусть победит Динамо smilies/grin.gif, у них форма бело-голубая,т.е.цвета Андреевского флага!
Мы всё пропьём,но флот не опозорим!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +1
Севастополь за сильнейшего
Автор: Ярослав Касевич, Серпень 13, 2008
Пусть победит дружба!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
1:0
Автор: admin, Серпень 13, 2008
Мда, видать дружба на стороне "Спартака" )
Пока )
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
1:1
Автор: admin, Серпень 13, 2008
УУУУУУРРРРРАААААА!!!!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
1:2
Автор: admin, Серпень 13, 2008
Заявка на Победу!!!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: -1
Черчесов убирайся
Автор: Сергей Валерьевич, Серпень 13, 2008
С такой полузащитой Спартаку ничего не светит. ДК прет через центр и правильно делает. Ответный матч скорее всего превратится в приятную формальность для киевлян. Но не смотря ни на что....Вперед СПАРТАК!!!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: -1
1:3
Автор: admin, Серпень 13, 2008
Мда... УРА!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: -1
Взрыв из прошлого
Автор: Самолет из Кёнигсберга, Серпень 13, 2008
Пора все ж отойти от ностальгического и когда-то звучного бренда " Спартак - Динамо Киев"! В самом деле, ну сколько можно, а?
Да и вовсе не так уж актуален этот бренд. Да, когда то они были лидерами - чемпионами и обладателями всяко-разного. Но время идет, меняются политические системы и мораль игроков. И вот последний патриот Спартака( в команде 25 лет!) Титов беспардонно выставляется за дверь...Саенко мечется между означеными клубами, выжидая, кто больше "положит"...
Да и Спартак, давно не лидер Российского футбола. Появились новые силы, что говорит в принципе о наращивании оборотов российской лиги. Но если киевлян щиплет только Шахтер, то москвичей - все кому не лень. Осталась лишь ностальгия по нашей советской молодости, той поре "когда деревья были большими".
Сейчас ведет Динамо, и я совсем не удивляюсь. Кто-то из великих сказал: "Вывший вратарь никогда не станет великим тренером". Я соглашусь...
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: -1
...
Автор: Ihtiandr_yev, Серпень 13, 2008
1-4... блин хотел в Киев ехать на футбик... понту теперь?!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +1
Спаратаковский кошмар
Автор: Сергей Валерьевич, Серпень 14, 2008
Да игра (была ли она у Спартака?) оставила двоякое впечатление. С одной стороны триумфальная победа ДК, а с другой стороны беспомощность некогда великого клуба. Трудно не согласиться с Калининградским товарищем ("Балтика" вперед!) об изменении общественно-политической культуры в современном футболе. Некогда народная команда давно превратилась в частную лавочку, где есть барин-хозяин. Да собственно и "Динамо" лишь формально является обществом милиционеров.
Но пока живо поколение тех, кто в прошлом имел возможность воочию наблюдать за Великим советским противостоянием, матчи ФКСМ и ДК все равно будут оставаться брендом и излюбленным блюдом футбольных гурманов. Правда у меня от такого "мяса" жуткая изжога.
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +1
ну я как бы и не сомневался
Автор: Vic, Серпень 14, 2008
Да это более чем прогнозируемый результат, я ещё до матча сказал что Спартаку(чуть не написал спертаку) не светит, Хотя и динамо ниче такого не показало.
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +2
...
Автор: urbanajangla, Серпень 14, 2008
test бла-бла-бла
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: -1
Спартак не готов к Лиге Чемпионов.
Автор: Мiхаiл Ушаков, Серпень 14, 2008
В последнее время в Спартаке появились проблемы внутриклубного характера, что не могло не сказаться на результатах. Пока Черчесов творил Бог знает что и Спартак выигрывал, остро внимание на этом не акцентировал никто. Как только и результаты стали неудовлетворительными, сразу начался полный разлад. Никакого прессинга, контроля мяча, часто появляются свободные зоны.
Ну, нет той игры, которую бы хотели бы видеть спартаковские фаны! Я к таковым не отношусь, поэтому могу с трезвой головы заявить - Ну, не готов Спартак к Лиге Чемпионов!
Пока в Спартаке не появится толковый !опытный! тренер, пока не будет сбалансированного сотава, и на скамейке будут сидеть не зелёные ребята, а хотя бы несколько игроков, по уровню не уступающие Плетикосе, Ковачу и Титову, которому уважаемый Станислав Саламович беспардонно указал на дверь. Вы можете себе представить, чтобы Рауля так же выгнали из Реала? Или Пуйоля из Барсы? А у нас это нормальное явление! Зачем ещё убирать Калину - непонятно. Человек, быть может, лучше всех в РПЛ пробивающий штрафные удары берётся и выкидывается за борт, в команду отбросов армии. А на замену (и уже даже и в основу!) ставятся ребята, которые ещё вчера пешком под стол ходили и Ковтуну мячики подавали! А если ещё Павлюченко продадут? Ой, страшно представить...
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +2
Мой кумир - Богдан КАМБАЛЮК
Автор: Эндрю, Серпень 15, 2008
С большим интересом читаю статьи Богдана, это настоящий драйв. Нам нужно больше таких прекрасных спортивных обозревателей.
Удачи тебе, Богдане и счастья.

Пьява
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Камбалюк - москаль
Автор: Сашка-німець, Серпень 16, 2008
Стаття гарна, матч був ще гарнішим. Але склалось враження, що Богдан Камбалюк - московський провокатор. Він часом в Луцьку не роздає російські паспорти?
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Сашці німцю
Автор: Богдан Камбалюк, Серпень 17, 2008
Ні, та ще раз НІ! Богдан ніколи не був провокатором, але фанатом ДК так само ніколи не був. Намагання обєктивності є цілком природнім. Тим більше що комбінаційний футбол Камбалюку подобається більше за фізкуольтурно-функціональний.
Одже з німецькою машиною нам не по дорозі...
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
...
Автор: Ярошик, Серпень 28, 2008
Серега ЖЖОТ! Хай жеве ридна мати Украина!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Вже не цікаво
Автор: Gintaras, Вересень 03, 2008
Як на мене, то вже ця тема не цікава. Розібраний "Спартак" зіграв зі смішним "Динамо",а в той час безпроблемний "Зеніт" взяв Суперкубок. Хоча не факт,що у Лізі чемпіонів одні, другі, треті ("Шахтар"), четверті ("Спартак" в УЕФА) покажуть щось путнє. Дай бог щоб хоть одна команда вийшла з групи, аби продовжити короткосачні конвульсії...
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0

Написати коментар
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
меньшими | більшими

security code
Введіть літери, зображені вище


busy
Останнє оновлення ( Четвер, 14 серпня 2008 08:24 )  

Оголошення

Компанія Укрре...
Послуги (09.10.2008)
Продається при...
Нерухомість (03.09.2008)
Ящички со склада
Телекомунікації і засоби зв'язку (30.08.2008)
Китайський тел...
Телекомунікації і засоби зв'язку (04.08.2008)
Карта Волинської області:


Фоторепортаж

 

озеро Світязь

Закат  фото: Анатолія РЕ?..

 

Луцький замок. Фото (Lutsk castl. Photo)

 

Знайомтесь. Луцьк у фото

Луцький замок

Загрузка...