Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Україна заборонила ввозити овочі

Україна заборонила ввозити овочіУкраїна заборонила ввозити на територію держави із Європейського Союзу продукти рослинного походження за відсутності офіційного документа про підтвердження проведення досліджень на бактерії групи кишкової палички.

Про це повідомила Державна ветеринарна та фітосанітарна служба, зазначає «Кореспондент».

«В Україну тимчасово заборонено ввозити деякі рослинні продукти без офіційного документа, який підтверджує проведення лабораторних аналізів», - йдеться у повідомленні.

Відповідне рішення прийняло Міністерство аграрної політики і продовольства та Головна держінспекція з карантину рослин задля попередження потрапляння на територію держави небезпечних продуктів рослинного походження.

У список заборонених продуктів ввійшли морква, капуста, цибуля, помідори, картопля, бобові культури, огірки, буряк.

Офіційний документ повинен бути виданий уповноваженим органом країни-експортера або ж овочі повинні пройти аналіз у державних лабораторіях ветеринарної медицини.

luchesk.com.ua

Переглядів: 28



Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька