Понеділок
13 Квітня
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту
Ukrainian (Ukraine)Russian (CIS)
Home Новини Регіон Не прогав відкриття першої книгарні всеукраїнської мережі книжкових магазинів "Читай Країна"

Не прогав відкриття першої книгарні всеукраїнської мережі книжкових магазинів "Читай Країна"

Написати листа Print PDF

Не прогав відкриття першої книгарні  всеукраїнської мережі книжкових магазинів 23 квітня в місті Луцьку по вул. Червоного Хреста, 16 відкривається нова книгарня, яка стане першою у всеукраїнській мережі книжкових магазинів «Читай Країна».

«Книга за ціною видавця!» – головний девіз керівництва мережі, яке ставить за мету зробити книгу більш доступною для українського читача.

Перший магазин «Читай Країна» розташований на другому поверсі нежитлового будинку на дорожній розв’язці львівського та володимир-волинського напрямків . Вибір книг тут доволі великий —  близько15 тис. примірників, 70% із них — україномовні видання. Окрім української літератури на полицях крамниці можна буде знайти твори російських авторів, іноземну літературу на польській, англійській, німецькій та інших мовах, гарні подарункові видання.  
 
–  Це перша книгарня національної мережі ”Читай Країна”, – розповідає Сергій Колесник, директор книгарні. – В найближчих планах відкриття магазинів у Харкові, Одесі, Донецьку та столиці. Назва книгарні походить з того, що у нашому суспільстві наразі є стабільний інтерес до книги і відроджується традиція читання, це, зрештою, стає модним. Все більше книг видається українською мовою, і не тільки довідникова та навчальна література. Великий асортимент дитячої літератури на рідній мові має цілком задовольнити попит юних читачів.  
 
Книги новий магазин отримує від свого головного партнера – компанії «Книготорг», яка запроваджує в країні нову систему книжкової дистрибуції, та близько 80 постачальників-видавців. Сучасна спеціалізована комп’ютерна програма допоможе читачам у пошуку видань, що цікавлять найвибагливіших книголюбів.
 
У подальших планах "Читай Країни" – регулярні зустрічі з сучасними українськими письменниками, автограф-сесії та презентації книжкових новинок. Для цього у крамниці організовано спеціальну зону, де створено всі умови для проведення подібних заходів.
 
Незабаром придбати книгу в магазині можна буде навіть із дому, замовивши її на інтернет-сторінці ”Читай Країна”. Для дітей працюватиме цікава дисконтна програма.
 
Книгарня чекатиме на книголюбів щодня з 10.00 до 20.00.

Останнє оновлення ( Середа, 08 квітня 2009 14:45 )   Написать автору ЛС

Додати коментар


Оголошення

Вантажні перев...
Автомототехника (13.04.2009)
Все для гри в п?..
Нерухомість (09.04.2009)
установка для ?..
Устаткування (07.04.2009)
Фільтри маслян...
Автомототехника (07.04.2009)
Антирадар
Автомототехника (07.04.2009)

Фоторепортаж

 

Пусто-голо… Фотофакт

 

Відкриття дитячої школи з хокею у Луцьку

В Луцьку відкрилася дитяча ...

 

Привітальні ілюстрації до 23 лютого - Дня Захисника Вітчизни

 ...