Понеділок
13 Квітня
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту
Ukrainian (Ukraine)Russian (CIS)
Home Спорт Новини спорту Всесвітній день здоров'я

Всесвітній день здоров'я

Написати листа Print PDF

Всесвітній день здоров'яЗ ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я 7 квітня кожного року відзначається Всесвітній день здоров’я. Найпріорітетнішим напрямком державної політики в цьому плані являється захист прав та свобод, створення умов для реалізації соціально-орієнтованих цінностей наших співгромадян.

Разом з тим зростає відповідальність кожного громадянина за свій фізичний стан.

Всесвітній день здоров’я ставить за мету привернути увагу громадян до формування та підтримки здорового способу життя, залучення населення до фізичної активності, підвищення рівня здоров’я. Фізична культура та здоровий спосіб життя сьогодні повинні стати потребою кожної людини, складовою частиною її загальної культури.

Корисним для всіх громадян є, по можливості, як 7 квітня так і в майбутньому присвячувати більше уваги власному здоров’ю, проводити більше часу на свіжому повітрі, займатися фізичними вправами, організовувати активне сімейне дозвілля на свіжому повітрі.

Всесвітній день здоров'я

Відповідно до Програми розвитку фізичної культури і спорту в області на 2007-2011 роки структурними підрозділами у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрацій, виконкомів міських (міст обласного значення) рад обласним та міськими центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в містах та районах області будуть проводитись близько 130 заходів з нагоди Всесвітнього дня здоров’я «Рух заради здоров’я».

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів 6 квітня 2009 року з нагоди Всесвітнього дня здоров’я змагання з настільного хокею серед вихованців Липлянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей, які потребують корекції фізичного та розумового розвитку.

В змаганнях прийняло участь близько 50 дітей-вихованців закладу, які змагались серед хлопців та дівчат в двох вікових категоріях: молодша група (6-10 років) та старша група (10-14 років).

Перемогу в віковій категорії 6-10 років серед хлопців отримав Капустинський Леонід, друге місце в Матюшенка Саміра, а третє місце посів Букартюк Сергій.

Серед дівчат перемогла Гоцуляк Анастасія, друге місце в Мисько Ольги, третє отримала Костилева Любов.

Всесвітній день здоров'я

У віковій категорії 10-14 років серед хлопців сильнішим був Матюшенко Рагім, друге місце посів Стогнович Петро, третє Фіш Богдан.

В дівчат перемогла Захарова Валентина, друге місце в Марущик Світлани, третє в Ковальчук Інни.

Переможці та призери змагань були нагородженні грамотами та літературою на спортивну тематику від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Основними завданнями такого заходу є: залучення населення області до рухової активності та систематичних занять фізичною культурою і спортом, зміцнення їх здоров’я та формування свідомого ставлення до здоров’я як найвищої соціальної цінності.

Останнє оновлення ( Вівторок, 07 квітня 2009 15:27 )   Написать автору ЛС

Додати коментар


Оголошення

Вантажні перев...
Автомототехника (13.04.2009)
Все для гри в п?..
Нерухомість (09.04.2009)
установка для ?..
Устаткування (07.04.2009)
Фільтри маслян...
Автомототехника (07.04.2009)
Антирадар
Автомототехника (07.04.2009)

Фоторепортаж

 

Пусто-голо… Фотофакт

 

Відкриття дитячої школи з хокею у Луцьку

В Луцьку відкрилася дитяча ...

 

Привітальні ілюстрації до 23 лютого - Дня Захисника Вітчизни

 ...