Неділя
21 Червня
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту
Ukrainian (Ukraine)Russian (CIS)

В Луцьку представили міжнародну організацію «Міста якості»

Написати листа Print PDF

У рамках візиту до Луцька представників 22-х міст України, які взяли участь у презентації департаменту соціальної політики, в міській раді вчора, 28 квітня представили Міжнародну громадську організацію «Міста якості».

Участь у представленні взяв заступник міського голови Анатолій Пархом’юк. Про це інформують у департаменті інформаційної політики.

Як розповіла виконавчий директор МГО «Міста якості» Ольга Іванків, організація створена з метою налагодження співпраці між містами шляхом проведення спільних навчань та семінарів.
 
«Ми прагнемо згуртувати інституції, що впровадили сучасні проякісні рішення, які служать своїм громадянам, намагаючись у повній мірі відповідати їх потребам, одночасно аналізуючи ефективність своїх дій також і в економічному розрізі. Наша організація є формою співпраці тих, хто може передавати власний досвід та тих, хто не хоче відставати на своєму шляху до змін. Сучасний світ дає нам також велетенські можливості використання досвіду наших закордонних сусідів, часто – одночасно з їх фінансовою підтримкою. «Міста якості» є механізмом, який допоможе це використати», – зауважила Ольга Іванків.
 
Щорічно МГО «Міста якості» планує проводити навчання, семінари, конференції. Її експерти спільно з місцевими організаціями писатимуть проекти (в тому числі й міжнародні) для залучення додаткових коштів. «Міста якості» мають стати інструментом структуральної підтримки для найкращих органів самоврядування України; середовищем тих, хто не боїться використовувати зміни та новації в роботі.

На сьогодні з організацією вже співпрацюють такі міста, як Луцьк, Коростень, Бориспіль, Кременчук, Вознесенськ, Івано-Франківськ, Полтава, Бердянськ, Славута. З-поміж інших волинських міст бажання долучитися до участі в МГО «Міста якості» виявив Ковель.

Останнє оновлення ( Середа, 29 квітня 2009 08:18 )  

Оголошення

Бельгійський в...
Інше (07.06.2009)
доставка
Послуги (06.06.2009)
Автоковрики на...
Автомототехника (15.05.2009)
Продаем хром н?..
Автомототехника (15.05.2009)
Продаем Люки д?..
Автомототехника (15.05.2009)


Фоторепортаж

 

Озерами Волині. с.Згорани, оз.Оріхове

   Приемного Вам відпо...

 

Волинські ліси наповнені незрівнянної краси.

 

Радість Луцького зоопарку.

У луцькому зоопарку ведмед?..