Стрільба дуплетом. Спартак "знищений"

luchesk.com.ua

Четвер
02 Жовнтя
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту
Home Новини Про все Стрільба дуплетом. Спартак "знищений"

Стрільба дуплетом. Спартак "знищений"

Електронна адреса Друк PDF

Стрільба дуплетомЛіга чемпіонів. Третій кваліфікаційний раунд. Перший матч.

"Спартак" Москва — "Динамо" Київ — 1:4

Голи: Баженов, 5 (1:0), Бангура, 27 (1:1), Мілевський, 45 (1:2), Бангура, 48 (1:3), Мілевський, 85 (1:4).

Спартак": Плетікоса, Штранцль (Філіпенко, 50), Шишкін, Йіранек, Фатхі, Бистров, Моцарт, Паршивлюк (Майдана, 61), Ковач, Баженов, Павлюченко (Дзюба, 73).

"Динамо": Шовковський, Діакате, Бетао, Ель-Каддурі, Несмачний, Михалик, Бангура (Кравець, 88), Алієв (Гіоане, 77), Вукоєвіч, Нінковіч, Мілевський (Морозюк, 90).


Два дубля у виконанні Бандури та Мілевського поставили хрест на надіях червоно-білих потрапити в основну сітку Ліги чемпіонів. За умов такої гри сподіватися на повторення подвигу «Вердера», який зумів у 80-ті роки відіграти такий гандикап у «Спартака» (1:4 в Москві та 6:2 у Бремені) не варто. Динамівці від перших хвилин, не зважаючи на швидкий пропущений гол, впевнено прокрокували до перемоги.

Російський наставник киян на відміну від свого колеги виставив достатньо атакуючий склад, відкинувши думку про те, що «Динамо» гратиме другим номером. Напроти, саме господарі намагалися діяти на контратаках, намагаючись в першу чергу залишити свої ворота недоторканими.

Після стартового свистка судді динамівці пішли на штурм воріт Плетікоси. Здавалося, що матч відбувається не в Москві, а на столичному Олімпійському. Поза логікою подій, шо відбувалися на штучному газоні Лужників, стався спартаківський гол. Після довгої діагональної передачі Баженов крученим ударом відкрив рахунок у зустрічі.

Кияни дещо розгубилися, але продовжили тиснути на ворота, створюючи момент за моментом. З рештою активність гравців у синьо-білій формі була винагороджена. Бразильський екс-капітан «Спартака» зробив «чудову» передачу на Бангуру, який на 100% скористався цим несподіваним подарунком.

Після пропущеного гола підопічні Черчесова реально потрапили у нокдаун. Кияни ж відчули себе господарями положення і на останніх хвилинах першого тайму забили такий потрібний для себе гол. Відпочинок у такій ситуацій був більш бажаним для москвичів. 


Після перерви Бандура відразу збив наступальний порив «Спартака» та заставив замовкнути червоно-білі трибуни Лужників. Швидкій відрив від захисників був виконаний у кращих традиціях футбольного мистецтва.

Заміни до яких вдався наставник господарів поля вже нічого не могли змінити в ході поєдинку. Навпаки, кияни продовжували тиснути суперника і можна вважати за диво, що у ворота Плетікоси залетів лише ще один м’яч. Навіть спартаківські фанати перестали вірити у диво та разом із біло-синьою торси дою почали скандувати: «Молодці!»

Отже перемога над найпринциповішим суперником дісталася нашим землякам, а з нею й можливість проявити себе у Лізі чемпіонів з найкращої сторони. Через тиждень на нас чекає матч-відповідь, але навряд чи він стане прикрасою вищезгаданого протистояння. Українська народна команда виявилися більш народною за своїх візаві.

Керівництво "Спартака" припустилося помилки, коли вирішило розстатися з Тітовим і Калініченко, які визначали гру команди в центрі поля. Півзахист завжди грав у москвичів ключову роль, а після уходу цих гравців улюблений комбінаційний спартаківський стиль безслідно зник.

Луцьким (українським, російським, білоруським і т.д.) вболівальникам «Спартака» лишається побажати вдалого виступу у Кубку УЄФА та скорішого закінчення клубної «революції».

Цікаво, а хтось вірить у позитивний для «Спартака» результат в київському матчі? 27-го серпня у складі червоно-білих можливо з’являться Велітон, Павленко та Саєнко. Останній до речі довго вагався у виборі між московським та київським клубами.

Замість постскриптуму. За протистоянням «Спартака» та «Динамо» дещо поза увагою залишилась домашня перемога донецького «Шахтаря» над «Динамо» із Загребу. Тут дуплет у виконанні Срни та Жадсона дозволяє з оптимізмом дивитися на перспективу участі двох українських клубів в основній сітці Ліги чемпіонів.

Богдан КАМБАЛЮК
далі буде...

Стаття по темі:

І в Луцьку вболівають за «Спартак»

Коментарі (10)Add Comment
Нету худа без добра
Автор: Сергей Валерьевич, Серпень 14, 2008
Из всего надо извлекать положительные моменты. Благодаря поражению революция в "Спартаке" подходит к своему логическому завершению. Черчесов однозначно будет изгнан и у руля встанет (очень-очень надеюсь) толковый специалист.
А свой клуб нельзя предавать никогда. Истинный болельщик (мужик), тем и отличается от новомодников (флюгеров, скарферов, клоунов и кузьмичей) что всю ЖИЗНЬ болеет за СВОЙ клуб.
Вперед "Спартак"!!!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
...
Автор: Саша, Серпень 14, 2008
А кияни супер! Розгромили "Спартак" одним махом. smilies/smiley.gif
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
...
Автор: Partizan032RUS, Серпень 14, 2008
Произошло то, что и должно было произойти. К великому сожалению Черчесов не теренер, а Шавло не руководитель. Одного в клубе уже нет, дни второго сочтены. Хотя уверен в Киеве Спартаком еще будет руководить Черчесов. Киев же на верном пути. Суркис угадал с тренером(хотя формулировка угадал по отношению к Семину не корректна, Юрий Палыч еще раз доказал, что является одним из лучших специалистов на всем постсоветском пространстве). Впрочем обольщаться киевлянам не стоит. Такой Спартак мог пройти любой клуб средней руки. Та же Дрогеда. Болельщикам красно-белых нужно смириться с тем, что этот сезон провален и надеяться на нового тренера и новый состав. Целой группе футболистов не место в этом клубе. Другая часть при Черчесове откровенно деградировала.
У киевлян стоит отметить Алиева и Бангуру. В остальном семинский футбол вполне предсказуем, но при этом обыграть его команды всегда дело крайне непростое. Высокая игровая дисциплина, бетонная стена перед своими воротами ну и наличие таких игроков как Алиев, Бангура, Милевский позволяет расчитывать на остроту в атаке.
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
...
Автор: urbanajangla, Серпень 14, 2008
А в Києві буде рахунок 0:4..... smilies/grin.gif
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
...
Автор: vipfocus, Серпень 14, 2008
Це виходить Динамо переграло спартака 1-4. А Металіст в Києві 1-2 виграв, то Металіст в 2 рази краще за Спартака? smilies/smiley.gif Супер!!! Динамо дякуєм за красу, яку ми бачили вчора!!!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
...
Автор: Елена Акунина, Серпень 14, 2008
Вчорашня гра дуже сподобалась. я дуже рада, що мій прогноз не збувся, але результатом я задоволена. Ми їх розгромили і це СУПЕР!!!
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Киев послал Черчесова в...
Автор: Самолет из Кёнигсберга, Серпень 14, 2008
Для начала хотел бы ответить vipfocus'у на вопрос о виртуальном превосходстве харковчан над Спартаком.
Ха, если б все было так математически, то и футбол бы не привлекал миллионы болел по всему миру! Тот же Металлист москвичи скорее всего раскатали бы бе вопросов, как щелкают в российском чемпе лучи, томски и пр. Да и В Киеве вряд-ли проиграют так же крупно...
Болезнь этого Спартака - отсутствие инстинкта убийцы именно грандов (по крайней мере тех, кто таковыми себя считает). Без чемпионства - 7 лет(!!!) Ну посмотрите - проиграв заклятым врагам - ЦСКА, Динамо М, Спартак тем не менее в 2-х победах от первого места.
Состав приличный, но...только по именам. нет команды и в этом "заслуга" бездарного тренера. А отнюдь не барина (Федун), который тратит на любимую забавку исключительно свои деньги.

И в подтверждение:
Черчесов уволен из "Спартака"

Главный тренер московского «Спартака Станислав Черчесов в четверг был уволен со своего поста. Как стало известно «Газете.Ru», готовить команду к воскресному матчу в Перми против одного из лидеров чемпионата местного «Амкара» будет ассистент Черчесова Сергей Родионов.
В клубе пока официально не подтвердили информацию об отставке тренера, однако ожидается, что это будет сделано в ближайшее время.
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Эпоха возрождения
Автор: Сергей Валерьевич, Серпень 15, 2008
Что же, то что должно было случиться - случилось. Новый гендиректор Валерий Карпин сделал решительный шаг на пути к возрождению Спартака. Теперь наверняка в команде появится новый (возможно испанский) тренер.
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Спіртяк...
Автор: Сашка-німець, Серпень 16, 2008
Черчесова - в Карачаєво-Черкесію, продавати кавуни і дині, а не керувати народною командою. Я взагалі-то завжди проти м'яса був, але такого слабкого суперника навіть нецікаво було і перемагати. Думаю, в "Спартаку" зараз та сама херня, що була в Києві після смерті Лобана - в тренери набирають "хранітєлєй спартаковсого духа", "прійомніков традіций" і т.д. - всіх цим безголових іграків 80-90-их. Такими командами повинні керувати ТРЕНЕРИ, а не непогані в минулому футболісти без будь-якого досвідую. В Динамо були Дем"яни, Бурякі, Міхайліченкі, Лужний (ще б Шацьких поставили smilies/smiley.gif)) Поставили більш-менш нормального тренера (ну, бухає Палич трохі, з ким не буває), от вам і результат. А в Спартаку ті ж граблі - Чірякови, Черчесови, Шавло, Хуйло... наступний мав би бути Безщасних або Мамедов smilies/smiley.gif)) А тепер все-таки одумаються і візьмуть Тренера, а не ігрока. Ось
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0
Юрий Шпалыч
Автор: сергей Валерьевич, Серпень 17, 2008
Да, ДК в какой то мере повезло, что ж/д тренер вовремя взялся за узду "мусорского" коллектива. Хотя в ЛЧ ему вряд ли чего светит, ибо тренерского гения за стаканом особо не видать.
"Спартак" возьмет себе нормального НАСТАВНИКА и вернет все на свои места. "Дырка" же еще намучается в Европе....
повідомити про баг
проголосувати проти
проголосувати за
Голоси: +0

Написати коментар
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
smile
wink
laugh
grin
angry
sad
shocked
cool
tongue
kiss
cry
меньшими | більшими

security code
Введіть літери, зображені вище


busy
Останнє оновлення ( Четвер, 11 вересня 2008 11:37 )  

Оголошення

Продається при...
Нерухомість (03.09.2008)
Ящички со склада
Телекомунікації і засоби зв'язку (30.08.2008)
Китайський тел...
Телекомунікації і засоби зв'язку (04.08.2008)
Карта Волинської області:


Фоторепортаж

 

«Авто-Луцьк-2008»

 

Октоберфест 2008

У Мюнхені відкрився 175-й ювілейний фестиваль пива...

 

Дорогі друзі, програмісти Волині! Поздоровляємо вас з вашим професійним святом!

День програміста – неофіційне свято програмісті...

 

озеро Світязь

Закат  фото: Анатолія РЕВЕНКО та Віталія МАРИЩ...

 

Луцький замок. Фото (Lutsk castl. Photo)


Загрузка...