Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

У найкумеднішій військовій частині «Гарнізон», що відкрилася на території «Адреналін Сіті», можна пройти військову підготовку всім охочим, незалежно від віку та статі

Луцьк, 12 липня 2010 р. – У спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті» відкрилась найкумедніша неординарна військова частина «Гарнізон». Вона розташована одразу при в’їзді на територію «Адреналін Сіті» поблизу ставка та починається, як і належить військовій частині, з блокпосту. Тут можна пройти військову підготовку всім охочим, незалежно від віку та статі, й навіть отримати фірмовий військовий квиток. А у ставку навіть порибалити можна.

Військова частина складається із бліндажів-альтанок, штабу, дитячого павільйончика «Кіндер Штаб», виконаного у кращих традиціях пацифізму, та дитячого майданчика. Дизайн і стиль виконані у жартівливій формі у стилі мілітарі. Зокрема на території створено військовий дендрарій, де є такі рідкісні породи дерев, як «гранатове» дерево, «лимонне», «портяночне» тощо. У процесі реалізації майбутня гордість «Гарнізону» – військовий зоопарк. У ньому можна буде побачити всю військову техніку, що має назви тварин. Також для розваги відвідувачів створена спеціальна «Алея слави» де у залитих цементом спеціальних формах залишають відбитки своїх рук як відомі люди, що «пройшли службу» у «Гарнізоні», так і іменинники, які відсвяткували свій день народження з армійським запалом у найкумеднішій військовій частині.

Готують у військовій частині «Гарнізон», як і заведено на природі, на польовій кухні або на відкритому вогні. Відповідно, і меню складене у кращих традиціях військової служби, включаючи різноманітні м’ясні та рибні кулінарні делікатеси.

Відвідувачі військової частини вдало поєднують відпочинок на природі із найвеселішими моментами  військового життя, які відображені  у антуражі військової частини та стилістичних творчих інсталяціях  на її території.

 




Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
17500 USD
Mercedes-Benz  - 2005 г.в Киев, Mercedes-Benz - 2005 г.в
11900 USD
Ford  - 2006 г.в Винница, Ford - 2006 г.в
7000 USD
Kia Sephia - 2000 г.в Белгород-Днестровский, Kia Sephia - 2000 г.в
111 USD
BMW 5 Series - 1998 г.в Городок, BMW 5 Series - 1998 г.в
1500 USD
ИЖ 21251 - 1990 г.в Запорожье, ИЖ 21251 - 1990 г.в
Додати безкоштовне оголошення
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"