Розмістити безкоштовне оголошення, куплю, продам. Дошка безкоштовних оголошень Луцька та Львова. Приватні оголошення західної України. Розмістити рекламу на дошці оголошень

On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Футбол. «Волинь» шукає ключ до успіху

Дніпро-ВолиньНа черговий матч другого туру на дніпропетровській «Дніпро-арені» волинян з капітанською пов’язкою на поле вивів новобранець «Волині» Владислав Ващук. Досвідчений захисник додав впевненості у діях захисної ланки лучан, яка у звітному поєдинку діяла набагато впевненіше, аніж у провальній грі з полтавською «Ворсклою». Хоча казати про ідеальну налаштованість ігрового ансамблю Віталія Кварцяного поки що рано.

Проте у матчі  з одним із фаворитів цьогорічної  першості «Волинь» виглядала більш ніж гідно. Відбивши стартовий штурм господарів поля, «малинові» навіть мали повести у рахунку. Це Корнел Бута після розіграшу кутового потужно бив у рамку, але м’яч на превеликий жаль потрапив у стійку. Ще пару можливостей відзначитися мав Майкон, але бразильському легіонеру лучан переграти Каніблоцього не вдалося.

За законами жанру невикористані нагоди призвели до голу у власні ворота. Колишній донеччанин Селезньов продавив захист лучан  і з лінії карного майданчика потужно пробив у дальній кут. Кіпер «Волині» у стрибку намагався перевести шкіряного на кутовий, але м’яч від рук Ндоє влетів таки у сітку воріт.

Пропущений гол  не збив наступального пориву лучан, які продовжували тиснути на ворта  «Дніпра». Леонардо да Коста, Стевіч та Герасимюк ще до перерви могли засмутити господарів, але фортуна в усіх трьох випадках була на боці гравців у синіх футболках.

Після перепочинку  «Волинь» намагалася переломити хід  поєдинку, але красень-гол у виконанні  Володимира Гоменюка перекреслив надії наших вболівальників на позитивний результат. Господарі пробили штрафний з правого флангу і м’яч від голови нападника дніпропетровців за неймовірною траєкторією влетів у дальній кут воріт Ндоє. Гру було практично зроблено. Хоча гості і продовжували діяти на контр-курсах. Навіть після того, як лучани залишилися вдесятьох (за другу жовту картку був вилучений Гинченко), «Волинь» продовжувала створювати небезпечні моменти. Але декілька стандартів поблизу воріт Каніблоцького дивідендів підопічним Віталія Кварцяного не принесли.

Незважаючи на результат поєдинку наставник волинян залишився задоволеним грою нових футболістів, котрі поповнили склад команди. А незіграність нових виконавців є об’єктивним недоліком, що ближчим часом буде виправлений. В будь-якому разі волинський футбольний бомонд вірить у щасливу долю керманича «Волині» і сподівається у третьому турі побачити ще більш якісну гру виконанні лучан. У п’ятницю 23-го липня у гості до лучан завітає «Кривбас». Початок матчу о 19.00.

«Дніпро» – «Волинь» — 2:0 (1:0)

Голи: Селезньов, 33, Гоменюк, 50

Попередження: Гринченко (53), Лео (59), Стевич (69), Калініченко (83), Герасимюк (87), Кравченко (90+1)

Вилучення: Гринченко (61)

«Дніпро»: 32.Каніболоцький, 3.Лобжанідзе, 14.Чеберячко, 16.Русол, 19.Денисов, 25.Холєк, 10.Коноплянка, 28.Назаренко (4.Кравченко, 55), 18.Феррейра, 9.Гоменюк, (26.Калініченко, 78), 11.Селезньов (17.Мандзюк, 90+3)

«Волинь»: 1.Ндоє, 3.Сімінін, 41.Омоко, 14.Ващук, 29.Гринченко, 35.Стевич, 77.Бута (37.Бутко, 77), 24.Мельник (9.Герасимюк, 41), 31.Пічкур, 20.М.Олівейра (17.Павлов, 57), 38.Лео

Дивитись відео Дніпро-Волинь:

frut в 2010-07-19 10:05:44 коментує:
Блин. Кварцяний! Да ты что не видишь, что это не вратарь, а пародия какая-то на вратаря! Жесть...

Страницы: 1


Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Телефонний довідник Луцька
17500 USD
Mercedes-Benz  - 2005 г.в Киев, Mercedes-Benz - 2005 г.в
11900 USD
Ford  - 2006 г.в Винница, Ford - 2006 г.в
7000 USD
Kia Sephia - 2000 г.в Белгород-Днестровский, Kia Sephia - 2000 г.в
111 USD
BMW 5 Series - 1998 г.в Городок, BMW 5 Series - 1998 г.в
1500 USD
ИЖ 21251 - 1990 г.в Запорожье, ИЖ 21251 - 1990 г.в
Додати безкоштовне оголошення
Стара Підкова Готельно-розважальний комплекс "Стара Підкова"