«ПортСitу» у Луцьку: з днем зачаття!

«ПортСitу» у Луцьку: з днем зачаття!

Почесний президент компанії «Континіум» Ігор Єремеєв та президент цієї ж компанії Степан Івахів заклали перший камінь добудови торговельно-розважального центру «ПортСitу». На урочистостях з цієї нагоди виступив Луцький міський голова Богдан Шиба.

Мережа сучасних торговельно-розважальних центрів «ПортСitу» розпочне функціонувати у містах України з 2010 року. Першими комфорт, особливу атмосферу шопінгу вільного від стресу та справді якісний відпочинок у розважальних зонах зможуть оцінити мешканці Запоріжжя, Вінниці, Маріуполя та Луцька.

29 серпня 2008 року урочисто закладено перший камінь, що символізує початок будівництва торговельно-розважального центру «ПортСitу» у Луцьку. Це комплекс, який включатиме ТЦ «Там-Там» (першу чергу ТРЦ). Сучасна будівля ТЦ буде добудована з лівого та правого боків. Новобудова буде направду грандіозною і за масштабами, і за функціональністю, за якістю торгових площ та за послугами та розвагами, що пропонуватимуться лучанам та гостям міста. Загальна площа добудови – понад 62 000 метрів квадратних.

Права частина комплексу (два поверхи та підземний паркінг) міститиме в собі багатофункціональну льодову арену, чотиризальний кінотеатр, боулінг-клуб, великий фуд-корт та торгову галерею, де будуть представлені якісні та різнопланові товари від відомих не лише в Україні, а й за кордоном торгових марок.

Зліва ж, планується 4-поверхова будівля з підземним паркінгом, у якій розмістяться супермаркет побутової техніки та електроніки, меблевий супермаркет, дитячий супермаркет та дитяча розважальна зона, лінія магазинів, що пропонуватимуть широкий вибір товарів для дому та облаштування комфортного побуту. В основі дизайн-концепції «ПортСitу» закладена інноваційна складова, що допоможе змінити застарілі погляди типового покупця на процес покупок: « У «ПортСitу» купуй, розважаючись!».

 

З появою торговельного центру «Там-Там» Луцьк практично отримав ще один центр міста – настільки популярним він став та корисним для людей. Після відкриття «ПортСitу» усі вікові категорії жителів міста, а особливо сім’ї з дітлахами насолоджуватимуться процесом якісних покупок, відпочиватимуть та проводитимуть з приємністю час у справді якісних залах кінотеатру, на льодовій арені, боулінгу, час від часу, зголоднівши, поповнюватись енергією зі смакотою на території фуд-корту (швидке харчування), у ресторані та кафе-морозиво. «ПортСitу» – це кілька тисяч робочих місць для лучан, посередництвом яких і будуватиметься відмінний сервіс.

Для безперешкодного та комфортного пересування відвідувачів майбутнього ТРЦ буде створено підземний перехід на проспекті Соборності – навпроти існуючого торговельного центру, кошти в який інвестує також ТзОВ «Континіум»

Над створенням мережі «ПортСitу» працюють чимало відомих професійних компаній та корпорацій: як українських, так і зарубіжних. Зокрема, інвестор проекту – ТзОВ «Континіум», управлінська компанія «Спецпроект-Ексклюзив», автор архітектурної концепції – литовський професіонал Відімантас Самаліоніс, відома британська компанія «CampbellRigg LTD» (концептуальна розробка ідентифікації бренду мережі ТРЦ «ПортСіту»), генпідрядник будівництва – корпорація «Альтіс Холдінг» та інші.

Атмосфера, що пануватиме у «ПортСitу», вимоги до високої якості обслуговування кожного відвідувача та допомоги у виборі товару, розважальні сектори та місця відпочинку, яких не вистачає Луцьку, повний набір послуг та покупок для малят, дітей, молоді, дорослих в одному місці, навігаційна система – інформаційні пункти та вказівники – для кращого орієнтування, телефони, банкомати – саме ці фактори сприятимуть якнайкращому враженню від проведеного часу в «ПортСitу».

«ПортСitу» – місце, де кожен знайде щось для себе: товари, відпочинок, розваги, обмін емоціями, спілкування, задоволення, радість – невід’ємні складові сутності життя, тому

Портуйтесь у нас і разом з нами.


Вільям КУЗ