/* 728x90, создано 16.12.08 */

П'ятниця
27 Лютого
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту
Ukrainian (Ukraine)Russian (CIS)

Знайди номер телефону знайомого у Луцьку:


Муніципальна поліція проти «заїжджих» торговців

Написати листа Print PDF
Працівники управління муніципальної поліції сьогодні, 16 грудня, під час виконання своїх службових обов’язків зустріли нахабний опір порушників правил торгівлі. Про це сьогодні повідомив начальник управління Сергій Пилипака.

Працівники управління відпрацьовували вулицю Сенаторки Левчанівської на предмет протидії незаконній торгівлі. Як виявилося, особи кавказької національності, які торгують на цій вулиці, роблять це незаконно. «Муніципали», виконуючи рішення виконкому про заборону торгівлі на вулицях міста, повідомили «торгашам» про незаконність їх діяльності, склали протокол про адміністративне правопорушення та мали намір, згідно закону, вилучити товар.

Проте торговці вирішили оборонятися, причому в оригінальний спосіб. Вони вчинили фізичний спротив, і навіть кидалися під машину. Далі – більше. Хтось із порушників викликав швидку допомогу, і зафіксувавши «уявні» тілесні ушкодження в одної з жінок-торговок, заявив в органи внутрішніх з справ, що працівники муніципальної поліції викрали гроші у торговців та вчинили ДТП, внаслідок чого постраждала одна з жінок.

Сергій Пилипака стверджує, що не бачить в цій ситуації загрози негативних правових наслідків для своїх працівників, оскільки сподівається, що органи правопорядку об’єктивно розберуться в ситуації. «Муніципальна поліція міста, не зважаючи на такі прикрі інциденти і підступність цих «небажаних гостей» міста, буде продовжувати наводити порядок на вулицях Луцька» - запевнив головний «муніципал» міста.
Last Updated ( Середа, 17 грудня 2008 17:42 )  

Оголошення

Ремонт автопла...
Автомототехника (19.02.2009)
Продаємо АВТОТ...
Автомототехника (18.02.2009)
Продаем автоп?..
Автомототехника (18.02.2009)
РЕССОРЫ широк?..
Автомототехника (18.02.2009)
Продается будк...
Автомототехника (05.02.2009)