On-line телефонний довідник міста Луцьк та Волинської області

Якщо ви хочете, щоб ваші знайомі та друзі, колеги та партнери знайшли ваш номер телефону на нашому сайті, будь-ласка, заповніть нижче приведену форму. Ви можете додати у нашу базу будь-який свій номер телефону (мобільний, домашній, офісний).

Редакція сайту Лучеськ.com.ua не несе відповідальності за надану вами інформацію.

Дякуємо! Ваші дані будуть додані до телефонного довідника після перевірки модератором.

Телефонний довідник міста Луцьк. Пошук:

додати

Фіаско ягідного магната

вилучені євро28 липня близько 13-ї години на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» (Ягодинська митниця) під час спільного огляду митників та прикордонників у громадянина Республіки Польща вилучено 72 тисячі не задекларованих євро. Про це повідомила головний інспектор зв’язків із громадськістю Світлана Федонюк.

Працівник митного  оформлення №7 Юрій Денисюк запропонував заповнити декларацію поляку, який перетинав кордон на автомобілі «Мерседес». На здивування інспектора, іноземець відмовився виконати вимоги українського законодавства. Саме це стало причиною переведення авто з «зеленого коридору» у «червону смугу» руху.

Інспектор запросив прикордонників для спільного огляду авто та особистих речей поляка. Інтуїція митника не підвела: в особистих речах (штанях) виявили сім пачок валюти, в кожній по 10 000 євро. 2 тисячі було знайдено окремо в інших речах.

Під час складання  протоколу порушення митних правил поляк явно нервував, комусь постійно дзвонив, намагався влагодити справу. Тільки після вилучення він визнав валюту своєю. Зараз із поляком працюють слідчі.

Як стало відомо, затриманий є сином керівника великої компанії, яка експортує лісову продукцію і дари лісів з Волині в Європу. За його словами, валюту він зняв у банку, не сподіваючись на пильність українських митників.

Олег в 2009-07-29 15:22:29 коментує:
Можливо віз нашим землякам зарплату!
Admin в 2009-07-29 15:25:39
Це точно! І не довіз!
Українець в 2009-07-29 16:01:51 коментує:
О поляки живуть! Тре їх до москалів заслати!

Страницы: 1


Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Коментарі: *


Панорами Луцька
Пошук по мапі Луцька
Пошук по мапі Луцька
Телефонний довідник Луцька
Гра про вовка
Відкритка