Неділя
12 Квітня
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту
Ukrainian (Ukraine)Russian (CIS)

Астрологічний прогноз для міста Луцьк на першу половину квітня

Написати листа Print PDF

Астрологічний прогноз для міста Луцьк на першу половину квітня Міська влада Луцька, нарешті, визничиться з напрямком дій для подолання кризи. ЇЇ будуть критикувати, але рішення почнуть виконувати. І це дасть свої результати. В середині квітня Луцьк відчує зміни. Але треба боятися провокацій. Плутон провокує загострення відчуття власності та ревнощі, а це не найкращій радник.

Для лучан виникає загроза отримання травм через необережність, особливо для чоловічого населення. Будбте пильними на дорогах та в гаражах. Дотримуйтесь правил безпеки під час роботи в ямах чи під машиною.Десь 15 квітня в місті відбудеться щось незвичайне, що викличе подив у всієї України.

Початок квітня дуже сприятливий для подорожей. Також багато мешканців Луцька відчують в собі натхнення й жагу до прекрасного. Не ховайте в собі це почуття, воно розкриє в вас самих нові боки вашої натури.Молодь й люди середнього віку в пошуках душевного тепла та взаєморозуміння можуть почати шукати якихось пригод. Повірте, не все те золото, що блищить. Не кидайтесь на першого ліпшого, а уважніше придивіться до свого партнера, до того, хто був звами поруч багато років. Це Венера та Плутон, створивши квадратуру, примушують вас дивитись не втой бік.Загалом початок квітня буде для Луцька більш менш врівноваженим

Останнє оновлення ( Понеділок, 06 квітня 2009 13:49 )   Написать автору ЛС

Додати коментар


Оголошення

Все для гри в п?..
Нерухомість (09.04.2009)
установка для ?..
Устаткування (07.04.2009)
Фільтри маслян...
Автомототехника (07.04.2009)
Антирадар
Автомототехника (07.04.2009)
ОБЛАДНАННЯ для...
Устаткування (07.04.2009)

Фоторепортаж

 

Пусто-голо… Фотофакт

 

Відкриття дитячої школи з хокею у Луцьку

В Луцьку відкрилася дитяча ...

 

Привітальні ілюстрації до 23 лютого - Дня Захисника Вітчизни

 ...