Неділя
12 Квітня
Розмір шрифту
  • Збільшити розмір шрифту.
  • Розмір шрифта по замовчуванню
  • Зменшити розмір сайту
Ukrainian (Ukraine)Russian (CIS)

Впевнена перемога

Написати листа Print PDF

впевнена перемогаВідкриття футбольного сезону у Луцьку перетворилося на справжнє свято. Чудова весняна погода, ідеальний газон, чисельна глядацька аудиторія та бажання гравців «Волині» перемогти, стали запорукою видовищного дійства під назвою ФУТБОЛ.

Вболівальники насправді скучили за спортом №1, про що свідчив надзвичайний перфоманс 17-го сектора, де кількість банерів та прапорів приємно вражала око футбольних естетів, а піротехнічний супровід лякав молодих фанаток вибухами петард та різнокольоровими димами. Справжня Європа, аби наш клуб ФФУ за це не штрафувала.

Зрештою перший тайм проходив у середньому темпі з невеликою територіальною перевагою господарів, які раз за разом марнували нагоди відкрити рахунок. Так у дебюті Пищур потужно бив з розвороту – не влучно. Пізніше Павлов не зміг приборкати м’яч, який відскочив до нашого нападника у воротарському майданчику. Приємно вражав своєю технікою бразилець Рамон, але йому постійно не вистачала заключного удару. Лучани намагалися грати верхом, доставляючи м’яч у карний майданчик гостей довгими навісними передачами в розрахунку на зріст Пищура, проте захисники харків’ян доволі легко знаходили протидію цій тактиці, швидко контратакуючі після виносів за середину поля. Рахунок першої половини - 0:0, був цілком логічним за такої гри.

Невідомо, що казав у перерві молодим гравцям «Волині» Володимир Журавчак, який замінив у цій зустрічі захворівшого Віталія Кварцяного (бажаємо нашому головному скоріше одужати), але після перерви господарі додали у командній швидкості і моменти біля воріт «Геліоса» стали виникати один за одним. Черговий навіс виправдав тактику лучан, коли Пищур у високому стрибку відправив м’яч у дальній кут воріт.

Підопічні Юрія Погребняка спробували переломити хід матчу й провели декілька гострих атак, але Неділько був бездоганним. А в останній чверті гри, коли харків’яни помітно втомилися, «Волині» вдалася ще одна повітряна атака, коли Пищур головою продовжив фланговий навіс на дальню штангу де чергував, не ким не прикритий, Павлов. 2:0 і долю матчу було вирішено. А за три хвилини до закінчення основного матчу на футбольних гурманів чекало ласе блюдо. Лісовому вдався гол-красень, забитий з поза меж карного майданчика.

Отже талановита луцька футбольна молодь ще раз доказала, що вміє грати не тільки для краси, але й на результат, котрий цілком влаштував післязимову спрагу прихильників найпопулярнішої гри.

"Волинь" — "Геліос" 3:0 (0:0)

Стадіон "Авангард". 5000 глядачів. Судді: Д.Жуков (Донецьк), Р.Кисельов (Суми), І.Сидорук (Конотоп)

«Волинь»: 1.Неділько, 20.Ковальчук (3.Вишняк, 75), 15.Рубцов, 4.Карковський, 5.Лопес

(23.Марковець, 86), 6.Кінаш, 7.Лісовий (3.Полянський, 89), 8.Дручик, 9.Пищур, 14.Павлов (13.Гущин, 83), 28.Карасюк (27.Жук, 68)

«Геліос»:
12.Пилипенко, 5.Тарасенко, 7.Даудов, 9.Ткачов, 10.Романець, 13.Ільїн, 17.Рамазанов, 26.Лещенко (22.Лавринок, 62), 27.Костюк, 29.Рудь (15.Ярмолич, 59),

33.Ростовський

Голи:
Пищур (47), Павлов (77), Лісовий (87).

Попередження: Романець (14), , Лісовий (30), Рубцов (51), Ростовський (75),

Вишняк (90), Дручик (90+1).

Богдан КАМБАЛЮК
Останнє оновлення ( Вівторок, 07 квітня 2009 08:34 )   Написать автору ЛС

Додати коментар


Оголошення

Все для гри в п?..
Нерухомість (09.04.2009)
установка для ?..
Устаткування (07.04.2009)
Фільтри маслян...
Автомототехника (07.04.2009)
Антирадар
Автомототехника (07.04.2009)
ОБЛАДНАННЯ для...
Устаткування (07.04.2009)

Фоторепортаж

 

Пусто-голо… Фотофакт

 

Відкриття дитячої школи з хокею у Луцьку

В Луцьку відкрилася дитяча ...

 

Привітальні ілюстрації до 23 лютого - Дня Захисника Вітчизни

 ...